Η εταιρεία μας

Η εταιρεία Μήτογλου Πασχάλης δραστηριοποιείται στο χώρο των ελαστικών από το 1999. Η πολυετή εμπειρίας μας καθώς και η όρεξη και το μεράκι για τη δουλειά μας, σας εγγυώνται για την άριστη εξυπηρέτηση σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Όλα μας τα προϊόντα είναι επώνυμης ποιότητας βουλκανισμού για την βέλτιστη ασφάλεια στην οδήγησή σας.


Ως επίσημοι συνεργάτες των εταιρειών Continental, Bridgestone, Firestone, Uniroyal, Barum και Dayton αγοράζοντας ελαστικά αυτοκινήτων από τις προαναφερθείσες μάρκες σας δίνεται γραπτή εγγύηση αντιπροσωπείας, καλής λειτουργίας και γνησιότητας ελαστικών.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ελαστικά, ζάντες και αμορτισέρ διαφόρων διαστάσεων για τα I.X, τα 4×4, τα επαγγελματικά οχήματα και τις μοτοσυκλέτες.

Οι μάρκες από ελαστικά αυτοκινήτων που διαθέτουμε είναι:

Bridgestone, Continental, Firestone, Barum, Uniroyal, Michelin, Nokian, Dunlop. Goodyear, κ.α.


Σε εμάς θα βρείτε ζάντες από τις εξής μάρκες:

Aez, Dotz, Ace, Borbet, Dynamic, Marathon, Oz, κ.α.


Τέλος, θα βρείτε αμορτισέρ καθώς σας παρέχουμε την τοποθέτηση και την ευθυγράμμιση στο όχημά σας.

Bilstein, Kayaba, Al-kο, Sachs, Koni και σε ελατήρια αυτοκινήτων. HR, Eibach, Gm, κ.α.


Όλα μας τα προϊόντα μπορούμε να σας τα αποστείλουμε στο χώρο σας εντός Ελλάδας ή να σας παρέχουμε την τοποθέτησή τους στο κατάστημά μας.

Μπορείτε να αγοράσετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα τα προϊόντα που επιθυμείτε, αν θέλετε την βοήθεια μας καλέστε μας στο 210 5768596 για άμεση εξυπηρέτηση!