4 Συμβουλές για τη σωστή φροντίδα στα ελαστικά αυτοκινήτων σας

Ελαστικά Αυτοκινήτων Bridgestone
28 Μαρτίου 2016
Ελαστικά Αυτοκινήτων Goodyear Eagle F1 Assymetric 3
25 Μαΐου 2016

Η σωστή φροντίδα στα ελαστικά αυτοκινήτων μας αποτελεί το Α και το Ω για την ασφάλεια, τη σωστή οδική συμπεριφορά τους, καθώς επίσης και την αντοχή και την διατήρησή τους μέσα στο χρόνο! Έτσι, σας προτείνουμε 4 απλές συμβουλές για να έχετε τη μεγαλύτερη απόδοση από τα ελαστικά αυτοκινήτων σας, με το μικρότερο δυνατό κόστος!

006

Συμβουλή Νο. 1: Διατηρήστε τη σωστή πίεση στα ελαστικά αυτοκινήτων σας. Η διατήρηση της σωστής πίεσης στα ελαστικά αυτοκινήτων έχει πολλά προτερήματα, και πλεονεκτήματα, όπως είναι η ασφάλεια, τόσο ενεργητική όσο και παθητική, η οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου από το όχημά μας, καθώς αυτό κινείται με βάση τις προδιαγραφές του ελαστικού με σωστή πρόσφυση, όπως επίσης και ο οικολογικός χαρακτήρας στα ελαστικά αυτοκινήτων σας, καθώς οι χαμηλές εκπομπές ρύπων και κατανάλωσης από το όχημά μας βοηθούν στη διατήρηση της οικολογικής μας συνείδησης και συμπεριφοράς!

Συμβουλή Νο. 2: Φροντίστε τα ελαστικά αυτοκινήτων σας να είναι σωστά ευθυγραμμισμένα. Επισκεφθείτε το κατάστημά μας Ελαστικά Μήτογλου Wheel Club στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 3, στο Ίλιον, και θα ρυθμίσουμε πλήρως τα ελαστικά αυτοκινήτων σας ώστε να είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένα! Αυτό θα αποτρέψει την κλίση και αλλαγή της πορείας του αυτοκινήτου, όπως επίσης και τη μη αρμονική φθορά στα ελαστικά αυτοκινήτων σας. Επίσης, ενισχύεται η παθητική ασφάλεια σε υψηλές ταχύτητες καθώς το όχημά σας είναι πιο σταθερό, και η ζωή του ελαστικού σας μπορεί να αυξηθεί έως και 30% σε σχέση με ένα μη ευθυγραμμισμένο ελαστικό.

Roadwheel-Tyre-Exhaust-Ltd-Four-Wheel-Alignment-1030x640

Συμβουλή Νο. 3: Είναι αναγκαία η σωστή ζυγοστάθμιση στα ελαστικά αυτοκινήτων σας. Κάθε φορά που είμαστε πίσω από το τιμόνι, θα πρέπει να είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε ακριβώς τι συμβαίνει στο αυτοκίνητό μας, με την αίσθηση του τιμονιού. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο στα σωστά ζυγοσταθμισμένα ελαστικά αυτοκινήτων, καθώς διατηρείται η σωστή ισορροπία βάρους τόσο μεταξύ των τροχών, αλλά και σε όλο το όχημα συνολικά, και επίσης επιτυγχάνεται η πλήρης σταθερότητα του οχήματος, τόσο σε υψηλές όσο και χαμηλές ταχύτητες.

Συμβουλή Νο. 4: Η φθορά στα ελαστικά αυτοκινήτων σας δε θα πρέπει να ξεπερνά τα όρια που προβλέπει ο κατασκευαστής, καθώς αυτό μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικό για την παθητική και ενεργητική ασφάλειά σας. Η έμπειρη ομάδα μας θα σας συμβουλεύσει σχετικά με το προσδόκιμο όριο χιλιομέτρων στα νέα ελαστικά αυτοκινήτων σας, και θα σας προτείνει την αλλαγή των παλιών, εάν αυτό κρίνεται απαραίτητο, καθώς δεν είναι πλέον σε θέση να ανταποκριθούν άμεσα στις ανάγκες της ασφαλούς οδήγησης, τόσο σε στεγνό, όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Buy-Tyre-02-300x199

Η σωστή φροντίδα και συντήρηση στα ελαστικά των αυτοκινήτων, μπορεί να έχει ποικίλα πλεονεκτήματα στην καθημερινή συμπεριφορά του αυτοκινήτου σας, και να σας χαρίσει ασφαλείς και απολαυστικές διαδρομές σε όλα τα ταξίδια που θα πραγματοποιήσετε με το αυτοκίνητό σας! Εμπιστευθείτε την έμπειρη ομάδα τηςΕλαστικά Μήτογλου Wheel Club, και δείτε τις καθημερινές μετακινήσεις σας να αλλάζουν προς το καλύτερο!