Ελαστικά Αυτοκινήτων Goodyear Eagle F1 Assymetric 3

4 Συμβουλές για τη σωστή φροντίδα στα ελαστικά αυτοκινήτων σας
25 Απριλίου 2016
Ελαστικά αυτοκινήτων: Πώς μπορούμε να πετύχουμε τη μέγιστη απόδοση στα ελαστικά αυτοκινήτων μας;
12 Ιουλίου 2016

Τα ελαστικά αυτοκινήτων Goodyear επανέρχονται δυναμικά στο προσκήνιο με τη νέα σειρά  Eagle F1 Assymetric 3 , σχεδιασμένη για απόλυτη ακρίβεια και μέγιστη κατευθυντικότητα σε κάθε οδόστρωμα, είτε στεγνό είτε βρεγμένο, διατηρώντας παράλληλα ένα οικολογικό προφίλ οδήγησης, μειώνοντας την κατανάλωση καύσιμων!

 

Αρχικά, το πέλμα στα ελαστικά αυτοκινήτων Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 έχει επανασχεδιαστεί δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην παθητική ασφάλεια και στην αυξημένη πρόσφυση κατά τη διάρκεια του φρεναρίσματος. Αυτό σημαίνει πως σε σχέση με τον προκάτοχό του, τα ελαστικά αυτοκινήτων Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2, διασφαλίζουν μεγαλύτερα επίπεδα πρόσφυσης σε συνδυασμό με την τεχνολογία Active Braking, που προφέρει αυξημένη επαφή με το έδαφος και κατά συνέπεια μικρότερες αποστάσεις φρεναρίσματος, σε βρεγμένους και στεγνούς δρόμους , ενώ παράλληλα βοηθά στην εξοικονόμηση καυσίμου!

1

Φυσικά, όλα αυτά θα ήταν σχεδόν αδύνατα για τα ελαστικά Αυτοκινήτων Goodyear Eagle F1 Assymetric 3, εάν οι μηχανικοί και χημικοί τεχνολογίας της Goodyear, δεν είχαν επέμβει και στην ουσιώδη δομή του ελαστικού, δίνοντας μια σημαντική ώθηση στην ποιότητα του πέλματος, με ένα νέο κράμα ελαστικού σε συνδυασμό με κολλητική ρητίνη, που χαρίζει κορυφαίο κράτημα σε στεγνό αλλά και βρεγμένο οδόστρωμα, για απόλυτο χειρισμό και μέγιστη κατευθυντικότητα του αυτοκινήτου και στις πιο δύσκολες συνθήκες!

3

Τέλος, τα ελαστικά αυτοκινήτων Goodyear Eagle F1 Assymetric 3 μελετήθηκαν και σχεδιάστηκαν εξ αρχής ώστε να δίνουν βαρύνοντα ρόλο τόσο στην παθητική αλλά και στην ενεργητική ασφάλεια του οδηγού σε όλες τις συνθήκες. Έτσι στα νέα ελαστικά αυτοκινήτων Goodyear Eagle F1, μπορούμε να παρατηρησουμε εναπασχεδιασμένες δομές και ελαφρύτερο κράμα του ελαστικού, που ενισχύει την απόκρισή του στις εντολές του οδηγού για άμεσους και γρήγορους ελιγμούς. Η ενισχυμένη κατασκευή στα ελαστικά αυτοκινήτου Goodyear Eagle F1 Assymetric 3, ευνοεί την απόδοση του ελαστικού στις στροφές και τις πλευρικές καταπονήσεις, χαρίζοντας ξεχωριστή αντοχή στην πάροδο του χρόνου και μείωση στην κατανάλωση καυσίμου λόγω του χαμηλότερου βάρους.

2

Εμπιστευθείτε τα ελαστικά αυτοκινήτων Goodyear Eagle F1 Assymetric 3 για το δικό σας επιβατικό όχημα και απολαύστε άσφαλή και άνετα χιλιόμετρα, με μειωμένη κατανάλωση και τη σιγουριά και αξιοπιστία του ονόματος της Goodyear! Δείτε την πλήρη γκάμα από τα ελαστικά αυτοκινήτων Goodyear Eagle F1 εδώ: http://goo.gl/d1K5F1!