Ελαστικά αυτοκινήτων Continental ContiPremiumContact™ 5

Ελαστικά αυτοκινήτων: Πώς μπορούμε να πετύχουμε τη μέγιστη απόδοση στα ελαστικά αυτοκινήτων μας;
12 Ιουλίου 2016
Ελαστικά αυτοκινήτων Bridgestone Potenza
5 Σεπτεμβρίου 2016

Τα ελαστικά αυτοκινήτων Continental παρουσίασαν την νέα σειρά σε premium ελαστικά αυτοκινήτου για αυτοκίνητα μεσαίου και μεγάλου κυβισμού, τα ελαστικά αυτοκινήτων Continental ContiPremiumContact™ 5, στοεχύοντας να χαρίσουν στον οδηγό το τέλειο κράτημα από τα ελαστικά αυτοκινήτου του, σε κάθε συνθήκη του οδοστρώματος, αλλά και στους υπόλοιπους επιβάτες μια μοναδική εμπειρία άνεσης!
Με πληθώρα πιστοποιήσεων, καλών κριτικών, τόσο από περιοδικά αυτοκινήτου όσο και από αυτοκινητιστικές λέσχες σε όλη τη Γερμανία, οι δοκιμασίες στις οποίες τέθηκαν τα ελαστικά αυτοκινήτων Continental ContiPremiumContact™ 5 ήταν πολλές και ποικίλες. Τόσο σε απόσταση και συμπεριφορά φρεναρίσματος σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, όσο και για σταθερότητα και κατευθυντικότητα στις στροφές αλλά και στην κατανάλωση καυσίμου, τα ελαστικά αυτοκινήτων ContiPremiumContact™ 5, πέρασαν με επιτυχία όλα τα τεστ, με τον χαρακτηρισμό «Συνίσταται Εξαιρετικά» σε σχέση με τα υπόλοιπα ελαστικά αυτοκινήτων της κατηγορίας του.
17.1-Tyre-shopper-Continental-Sport-Contact-5-205-50-17

Η ιδιαιτερότητα στα ελαστικά αυτοκινήτων Continental ContiPremiumContact™ 5 είναι πως έχουν σχεδιαστεί για να αντιδρούν ειδικά και προσωποποιημένα στα διαφορετικά στυλ οδήγησης και οδικής συμπεριφοράς, προσφέροντας τέλειο κράτημα και χειρισμό εκεί όπου χρειάζεται και όταν αυτό χρειάζεται. Με γνώμονα την ελαχιστοποίηση των αποστάσεων φρεναρίσματος, τα ελαστικά αυτοκινήτων Continental ContiPremiumContact™ 5 εστίασαν στην ασφάλεια και την άνεσή σας τόσο σε βρεγμένο όσο και σε στεγνό οδόστρωμα, για άνετο κράτημα και αυξημένη σιγουριά σε απαιτητικές περιβαλλοντικές συνθήκες. Σε αυτό βασίστηκε και το επανασχεδιασμένο πέλμα του ελαστικού καθώς δημιουργήθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζει τη μέγιστη εξοικονόμηση καυσίμου με μειωμένη αντίσταση κύλισης!

Continental-Tyres
Φυσικά, όπως κάθε όλα τα πιστοποιημένα ελαστικά αυτοκινήτων όλων των επώνυμων εταιριών, τα ελαστικά αυτοκινήτων Continental ContiPremiumContact™ 5, φέρουν όλες τις επίσημες πιστοποιήσεις και προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου στην Ετικέτα Ελαστικών της Ε.Ε βαθμολογείται με «Α» στην απόδοση φρεναρίσματος σε βρεγμένο οδόστρωμα. Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως τα ελαστικά αυτοκινήτων Continental ContiPremiumContact™ 5 φέρουν τις τεχνολογίες «SSR» και «ContiSeal», οι οποίες εξασφαλίζουν την ανθεκτικότητα του ελαστικού ακόμη και μετά από το τρύπημα του, χωρίς να υπάρξει ρήξη στα τοιχώματά του, και συνεπώς να μην τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια του οδηγού και των επιβατών, αλλά και επίσης να σφραγίζουν τις τρύπες στο ελαστικό έως και 5mm, χωρίς να χρειάζεται άμεση αντικατάσταση του ελαστικού!

ssr-tires-image-00a

Εμπιστευθείτε τα νέα ελαστικά αυτοκινήτων Continental ContiPremiumContact™ 5, καθώς και όλη την τεχνογνωσία και ποιότητα κατασκευής της Continental, χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλεια ή την κατανάλωση του αυτοκινήτου σας, ενώ παράλληλα προσφέρετε σε εσάς και το αυτοκίνητό σας μια μοναδική εμπειρία οδήγησης! Βρείτε τη δική σας διάσταση αποκλειστικά από τα https://elastika-mitoglou.gr !