Ελαστικά Αυτοκινήτων Bridgestone

Ελαστικά αυτοκινήτου Goodyear Eagle F1
23 Φεβρουαρίου 2016
4 Συμβουλές για τη σωστή φροντίδα στα ελαστικά αυτοκινήτων σας
25 Απριλίου 2016

 

H κορυφαίες σειρές στα ελαστικά αυτοκινήτων Bridgestone είναι έτοιμες να σας χαρίσουν μοναδικές επιδόσεις, κορυφαία ασφάλεια και πρόσφυση ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες, και φυσικά αντοχή στο χρόνο και στις καταπονήσεις, στις απαιτητικές συνθήκες της πόλης και της εργασίας σας, πάντα με την αξιοπιστία και την ποιότητα κατασκευής που χαρακτηρίζει τα ελαστικά αυτοκινήτων Bridgestone! Καλύπτοντας όλη τη γκάμα από τα κορυφαία σπορ αυτοκίνητα, ως και τον καθημερινό επαγγελματία, τα ελαστικά αυτοκινήτων Bridgestone, καλύπτουν κάθε σας ανάγκη!

 

Bridgestone Potenza RE070R RFT_1

 • Ελαστικά αυτοκινήτων Bridgestone Potenza
  Ωθήστε το αυτοκίνητό σας στο όριο με τη μοναδικλλη πρόσφυση που σας προσφέρουν τα Potenza! H Bridgestone δημιούργησε ένα ελαστικό το οποίο προσφέρει απόλυτη ακρίβεια στον έλεγχο του αυτοκινήτου σας, και επιδόσεις που ξεχωρίζουν σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα! Δώστε ένα νέο νόημα στον όρο υψηλές επιδόσεις!

10098_Ampliada

 • Ελαστικά αυτοκινήτων Bridgestone Turanza
  Ιδανικό για μεγάλα και οικογενειακά sedan, χαρίζει απόλυτη άνεση και ποιότητα κύλισης σε κάθε σας χιλιόμετρο, για να έχετε τη μέγιστη ασφάλεια, όπου κι αν ταξιδεύετε με την οικογένειά σας! Ενισχύστε στο μέγιστο την αποδοτικότητα του οχήματός σας και απολαύστε τη διαδρομή με την ησυχία που πάντα θέλατε!

11539_Ampliada

 • Ελαστικά αυτοκινήτων Bridgestone Duravis
  Η Bridgestone βρίσκεται πάντα στο πλευρό του επαγγελματία, και δε διστάζει να το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία! Με το νέο Duravis για ελαφρά φορτηγά και επαγγελματικά ημιφορτηγά, απολαύστε τη μέγιστη ανθεκτικότητα στις καθημερινές καταπονήσεις και τα μεγάλα φορτία, και σε συνδυασμό με τη μεγάλη του απόδοση και οικονομία καυσίμου, δείτε τις επιχειρηματικές μετακινήσεις σας να αλλάζουν πρόσωπο! Τώρα και με αυξημένη πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα, για την πλήρη ενίσχυση της ασφάλειάς σας!

ep001s_startpage_generic

 • Ελαστικά αυτοκινήτων Bridgestone Ecopia
  Ομαλός χειρισμός και άνεση κύλισης σε συνδυασμό με μείωση κατανάλωσης καυσίμων και εκπομπών άνθρακα γίνεται; Κι όμως γίνεται, και η Bridgestone το πέτυχε με το νέο Ecopia! Χαρίζοντας μια απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στην ασφάλεια και την αντοχή στο χρόνο, το νέο Ecopia θα εξοικονομήσει τα μέγιστα στα καύσιμά σας προσφέροντας όλα όσα αναζητάτε στα ελαστικά αυτοκινήτων Bridgestone!

maxresdefault

 • Ελαστικά αυτοκινήτων Bridgestone Dueler
  Στιβαρό, απόλυτα κατάλληλο για σκληρές διαδρομές και δύσκολα περιβάλλοντα, το Dueler αντιστέκεται σθεναρά στις απανταχού καταπονήσεις και στις χαμηλές θερμοκρασίες με το νέας τεχνολογίας και κατασκευής κράμα του ελαστικού του, με έναν κομψό αλλά παράλληλα επιθετικό συνδυασμό ιδανικό να σας ταξιδέψει και στα πιο απάτητα μονοπάτια!

Βρείτε τα νέα σας ελαστικά αυτοκινήτων Bridgestone μέσα από την πλήρη γκάμα της εταιρίας που θα βρείτε αποκλειστικά στο διαδικτυακό μας κατάστημα εδώ: https://elastika-mitoglou.gr/ ! Για κορυφαία απόδοση, υψηλές επιδόσεις και την μοναδική αξιοπιστία που μόνο η πολυετής εμπειρία της Bridgestone μπορεί να σας προσφέρει!