Ελαστικά αυτοκινήτων Bridgestone Potenza

Ελαστικά αυτοκινήτων Continental ContiPremiumContact™ 5
21 Ιουλίου 2016
Ελαστικά αυτοκινήτων - Elastika-Mitoglou.gr
Ελαστικά αυτοκινήτων: Πώς να τα κρατήσεις σε άριστη κατάσταση το καλοκαίρι       
24 Ιουνίου 2017

Mε κορυφαίες επιδόσεις σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, καθώς και αυξημένη πρόσφυση σε κάθε απαίτηση του αυτοκινήτου σας, τα προηγμένα ελαστικά αυτοκινήτων Bridgestone Potenza αποτελούν την κορυφαία και πρώτη επιλογή τοποθέτησης για πολλές κατασκευάστριες εταιρίες αυτοκινήτων για τα μοντέλα-ναυαρχίδες τους έναντι σε πάρα πολλά ανταγωνιστικά ελαστικά αυτοκινήτων!
Με το Potenza, τα ελαστικά αυτοκινήτου Bridgestone δίνουν μια άκρως ανταγωνιστική ώθηση για τις επιδόσεις του αυτοκινήτου σας σε σχέση με τα υπόλοιπα ελαστικά αυτοκινήτου, χαρίζοντας μοναδική απόδοση σε κάθε συνθήκη, με μειωμένες αποστάσεις ακινητοποίησης σε βρεγμένο οδόστρωμα, όπως επίσης και αυξημένη ασφάλεια, σε σύγκριση με την υπόλοιπη γκάμα από τα ελαστικά αυτοκινήτων Bridgestone. Σε όλο το μήκος και πλάτος στα ελαστικά αυτοκινήτου παρατηρούμε μπλοκ και περιοχές υψηλής πρόσφυσης και αυξημένης αντοχής για μοναδική ακαμψία του ελαστικού, αξιοσημείωτη απόκριση στο τιμόνι και μια συναρπαστική, σπορ αίσθηση!
4
Η ασφάλεια αποτελεί πρωταρχικό μέλημα στα ελαστικά αυτοκινήτου Bridgestone, γι΄αυτό και το τμήμα Έρευνας & Εξέλιξης της Bridgestone, γι΄αυτό και η προηγμένη αρχιτεκτονική του πέλματος στα ελαστικά αυτοκινήτων Bridgestone Turanza βελτιστοποιεί τη συμπεριφορά του ελαστικού στις απαιτητικές καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια βροχόπτωσης. Οι αυλακώσεις σε όλο το μήκος του πέλματος ευνοούν την αποδοτική απορροή του νερού από το πέλμα του ελαστικού, με αποτέλεσμα να αποφεύγεται πλήρως η υδρολίσθηση ακόμη και σε αυξημένο όγκο βροχόπτωσης. Οι επανασχεδιασμένες αυλακώσεις παρέχουν τη δυνατότητα στα ελαστικά αυτοκινήτου Bridgestone Potenza να επιβραδύνουν ομαλά κα χωρίς βίαιες παραμορφώσεις του πέλματος κατά το φρενάρισμα, βελτιώνοντας κατακόρυφα την οδηγική εμπειρία!

3
Προσεγγίζοντας ολιστικά το θέμα της απόδοσης από τη σκοπιά της ασφάλειας, των επιδόσεων και της έντασης του θορύβου κατά την κύλιση, τα ελαστικά αυτοκινήτου Bridgestone Potenza παρουσιάζουν εξαιρετικά σκορ σε όσα τεστ κι αν υποβλήθηκαν! Ο εξελιγμένος σχεδιασμός αυλακώσεων και πτερυγίων που καταστέλλει τον θόρυβο που προκύπτει από την επιφάνεια και τον σχεδιασμό του πέλματος, αποτελεί καινοτόμο σχεδιασμό από τα ελαστικά αυτοκινήτου Bridgestone για να σας προσφέρει μια άνετη και ξεκούραστη διαδρομή, ενώ η ελαφριά κατασκευή ζώνης για μείωση της αντίστασης κύλισης προσφέρει μεγάλη αποδοτικότητα καυσίμων, και βελτιωμένη σχέση κατανάλωσης/ επιδόσεων.
4
Για όσους επιζητούν δυνατές συγκινήσεις, χωρίς εκπτώσεις στην ασφάλεια και την άνεση των καθημερινών σας διαδρομών, τα ελαστικά αυτοκινήτου Bridgestone Potenza έρχονται να δώσουν στη λύση ακόμη και στους πιο απαιτητικούς οδηγούς με την τεράστια γκάμα και διαστάσεις για κάθε ανάγκη σας που θα βρείτε αποκλειστικά στο https://elastika-mitoglou.gr !