Ελαστικά αυτοκινήτου Goodyear Eagle F1

Ελαστικά Αυτοκινήτων
11 Φεβρουαρίου 2016
Ελαστικά Αυτοκινήτων Bridgestone
28 Μαρτίου 2016

Ελαστικά αυτοκινήτου Goodyear Eagle F1

Απόλυτες επιδόσεις, μοναδικό κράτημα και αξιοπιστία όπου μόνο ελάχιστες κατασκευάστριες εταιρίες στα ελαστικά αυτοκινήτου μπορούν να προσφέρουν! Αυτές τις λέξεις θα χρησιμοποιούσαμε αν θέλαμε να περιγράψουμε τα ελαστικά αυτοκινήτου Goodyear Eagle F1, από την Goodyear, τα απόλυτα θερινά ελαστικά αυτοκινήτου για οχήματα που κινούνται στο όριο!

Επιδόσεις: Τα ελαστικά αυτοκινήτου Goodyear Eagle F1 έχουν δημιουργηθεί για να προσφέρουν απόλαυση στους απανταχού λάτρεις της οδήγησης! Έτοιμα να δείξουν τις ικανότητές τους σε κάθε ευκαιρία, τα ελαστικά αυτοκινήτου Goodyear Eagle F1, έχουν ως φυσικό τους περιβάλλον τα αυτοκίνητα υψηλής ισχύος, καθώς η σύνθεσή του πέλματός τους με υψηλά ποσοστά του διοξειδίου του πυριτίου, προσφέρει σταθερή και αξιόπιστη πρόσφυση τόσο σε βρεγμένο όσο και σε στεγνό οδόστρωμα. Η στιβαρή του κατασκευή αυξάνει τόσο την κατευθυντικότητα, όσο και την απόκριση στις υψηλές ταχύτητες!

Goodyear-tires-46

Απόσταση ακινητοποίησης: Αισθανθείτε την ασφάλεια που σας προσφέρουν τα ελαστικά αυτοκινήτου Goodyear Eagle F1, και μειώστε στο ελάχιστο τους χρόνους αλλά και τις αποστάσεις ακινητοποίησης με την τεχνολογία ActiveBraking®. Συγκριτικές δοκιμές στις οποίες πήραν μέρος τα ελαστικά αυτοκινήτου Goodyear Eagle F1, απέδειξαν πως παραμένουν ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης στην κατηγορία, επιτυγχάνοντας τρία μέτρα λιγότερα σε βρεγμένο οδόστρωμα, αλλά και δύο μέτρα λιγότερα σε στεγνό οδόστρωμα, σε σχέση με τον επόμενο ανταγωνιστή. Η τεχνολογία ActiveBraking προσφέρει αυξημένη επαφή του ελαστικού με το οδόστρωμα, αυξάνοντας την πρόσφυση, αλλά ταυτόχρονα μειώνοντας το χρόνο αλλά και την απόσταση φρεναρίσματος, ακόμα και στις υψηλές ταχύτητες.

EEAE883D163F132D69BE48C9546FD9BD

Αποδοτικότητα Καυσίμου: Μειώστε το κόστος καυσίμου και τις εκπομπές CO2 στην ατμόσφαιρα, ενώ συμβάλλετε στην διατήρηση ενός πιο οικολογικού προφίλ, με μεγαλύτερη οικονομία και περισσότερα χιλιόμετρα! Με το πανάλαφρο μίγμα τους και τη βελτιωμένη σύνθεσή τους, τα ελαστικά αυτοκινήτου Goodyear Eagle F1 απαιτούν λιγότερη ενέργεια κύλισης, και συνεπώς μειωμένη δαπανούμενη ενέργεια από το καύσιμο του αυτοκινήτου, ενώ η προηγμένη σύνθεση από διοξείδιο του πυριτίου, απάγει την θερμότητα, μειώνοντας κατά πολύ τις θερμοκρασίες του ελαστικού στις υψηλές ταχύτητες, αλλά και στις έντονες πλευρικές καταπονήσεις.

Για όσους επιζητούν κορυφαίες επιδόσεις, με μέγιστο κράτημα στις υψηλές ταχύτητες και τις απαιτητικές πλευρικές καταπονήσεις στις απότομες αλλαγές κατεύθυνσης, τα ελαστικά αυτοκινήτου Goodyear Eagle F1 αποτελούν μακράν την απόλυτη επιλογή! Βρείτε τα τώρα μόνο στο https://elastika-mitoglou.gr !